Homeopátiás szerek

SULFUR

  • kinyomtatom

  • elküldöm

  • ajánlom

Alapanyaga a tisztított, szublimált kén

A kezdeti, tünetmentes időszakban, amikor még csak fájdalom, bizsergés van. Segít a később kialakuló idegfájdalom csökkentésében is. Ha piros kiütés van a farpofák között, és ez a nemi szervekre, a hátra is ráterjedhet. Égő, fájdalmas érzéssel jár, a baba nagyon nyugtalan lehet. Jellemző tünetek: A testnyílások pirossága. Cukor és alkohol utáni vágy. Az állapot meleg hatására és ágyban súlyosbodik. Az állapot délelőtt 11 órakor súlyosbodik. Heti rendszerességgel jelentkező problémák. Gyermeknél történő alkalmazás: Bőrbetegségek Ekcéma. Herpesz. Élősködők (paraziták) és bőrgombák (mikózis). Furunkulus. Fül-, orr-, garat- és légúti betegségek Asztma. Szénanátha. Krónikus torokgyulladás.
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2018