Homeopátiás szerek

RUTA GRAVEOLENS

  • kinyomtatom

  • elküldöm

  • ajánlom

Alapanyaga a kerti ruta.

Gyenge, homályos látás, viszketés, égô érzés, főleg este. A szem túlzott erôltetése miatt kialakuló könnyezés, a szem szúró fájdalma. Romlik: este. Jellemző tünetek: Zúzódások, merevség érzet. Szemfáradtság, hozzászokási (akkomodációs) nehézségek. Gyermeknél történő alkalmazás: Rándulás, ficam. A szem megerőltetése, akkomodációs nehézség után. Számítógépes munka. Ortopédiai rehabilitáció. Szemkáprázás hó miatt (hóvakság).
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2018