Homeopátiás szerek

VERATRUM ALBUM

  • kinyomtatom

  • elküldöm

  • ajánlom

Alapanyaga a fehér hunyor.

Bőséges hasmenés, hasi görcsökkel. Bő, hideg verejtékezés, legyengült állapot, ájulásérzettel. Orvosi kezelés is szükséges! Jellemző tünetek: Erős hidegérzet, nagyfokú gyengeséggel és rosszulléttel. Heves fájdalmak, például hasi görcsök. Hideg veríték. A kiszáradás kockázatával járó, bőséges és gyakori hasmenés. Gyermeknél történő alkalmazás: Gyomor-bélhurut vagy élelmiszer-mérgezés következtében fellépő, rosszulléttel járó, heveny hasmenés.
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2018