Homeopátiás szerek

KALIUM CARBONICUM

  • kinyomtatom

  • elküldöm

  • ajánlom

Alapanyaga a káliumkarbonát.

Kis mennyiségű étel fogyasztására is erős hasi feszülés lép fel fáradtsággal, hátfájással. A hasi görcs előrehajlásra javul. Jellemző tünetek: Böfögéssel és felfelé irányuló mellkasi nyomásérzettel kísért gyomorfeszülés. Fulladásérzettel kísért légzési nehézségek, főleg éjjel 2 és 4 óra között. Ízületi fájdalmak és gyengeségérzet, laza ízületek. Gyermekeknél történő alkalmazás: Légúti problémák, levegőnyelés, rekeszsérv. Hajnali 2-4 óra között jelentkező asztmás rohamok.
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2018