Homeopátiás szerek

KALIUM MURIATICUM

  • kinyomtatom

  • elküldöm

  • ajánlom

Alapanyaga a káliumklorid.

A váladék sűrűbb, hurutos köhögés is fellép. Az Eustach-kürt hurutja miatt halláscsökkenés is jelentkezik. Jellemző tünetek: Tapadós nyálkahártya hurut, amely elzárja az Eustach-kürtöt (fülkürt). Sűrű, fehér, nyákos orrfolyás, csökkent hallással. Nyeléskor pattogás a fülben. Gyermekeknél történő alkalmazás: Középfülgyulladás. Hosszadalmas nátha.
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2018