Homeopátiás szerek

ALLIUM CEPA

  • kinyomtatom

  • elküldöm

  • ajánlom

Alapanyaga a vöröshagyma.

Jellemző tünetek: Orrnyálkahártya-gyulladás, világos színű és irritáló orrfolyadék. Tüsszögés. Kábultság érzése, az állapot friss levegőn javul. Gyakori tüsszögés, bő, vizes orrfolyás, égő orrváladék, mely felmarja az orrcimpát, a felső ajkat. Az orrfolyás bőséges, vizes jellegű, az orrcimpát felmarja. Sok tüsszögés. Friss levegőn csökkennek, szobában erősödnek a tünetek. Gyermeknél történő alkalmazás: Nátha és szénanátha.  
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2018