Homeopátiás szerek

DROSERA

  • kinyomtatom

  • elküldöm

  • ajánlom

Alapanyaga a harmatfű.

Heves, görcsös, száraz, csiklandozó köhögés. Beszéd vagy nevetés is kiváltja. Hányinger, öklendezés kíséri. A légzés sípoló. Romlik: éjszaka, ágymelegben. Javul: mozgásra, nyomásra, szabad levegőn. Száraz, görcsös, rohamokban jelentkező köhögés, főleg éjjel vagy lefekvéskor jelentkezik. A mellkas fájdalmas a köhögéstől, ami romlik melegtől, beszédtől, étkezéstől Jellemző tünetek: Fojtó, görcsös köhögés. Nyirokcsomók. Ízületi fájdalmak. Gyermeknél történő alkalmazás: Éjszakai asztmaroham, köhögési rohamokkal. Görcsös köhögéssel járó légcsőhurut, amely influenza vagy hörghurut szövődményeként alakul ki, és a köhögés a légcső kaparó érzésével kezdődik, főleg éjszaka. Szamárköhögés.
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2018