Homeopátiás szerek

MERCURIUS CORROSIVUS

  • kinyomtatom

  • elküldöm

  • ajánlom

Alapanyaga a szublimát.

Csípő, esetleg véres vizelet, gyakori vizelési ingerrel. Éjjel romlik az állapot, az inger sűrűn felébreszti a beteget. Hasonló, de markánsabb panaszok, mint az előző szernél. A hólyagban állandóan fájdalmas feszülésérzet, alhasi görcs. Jellemző tünetek: Intenzív fájdalommal, égő érzéssel és vérzéssel járó fül-, orr-, gége-, húgy-ivarszervi és emésztőrendszeri nyálkahártya-fekélyesedés. Gyermekeknél történő alkalmazás: Erőteljes fájdalommal, nyirokbántalmakkal kísért torokgyulladás. Fogínygyulladás, afta. Fertőző hasmenés.  
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2018