Homeopátiás szerek

SAMBUCUS NIGRA

  • kinyomtatom

  • elküldöm

  • ajánlom

Alapanyaga a fekete bodza.

Orrdugulás szipogással. Az orrváladék nem jön ki. Tapadós váladék a garatban, rekedtség is felléphet. Teljes orrdugulás, ami a beteget állandó szipogásra készteti. A gégében tapadós váladék pang, emiatt kísérheti állandó torokköszörülés, rekedtség. Szopós kisbabák orrdugulása nagyon jól reagál a szerre! Jellemző tünetek: Teljesen bedugult orr érzete. Gégéből jövő, rendkívül erős köhögés, amely a beteget az éjszaka közepén ébreszti fel, fulladásérzettel. Bőséges, hirtelen jelentkező, éjszakai izzadás. Gyermeknél történő alkalmazás: A gyermekek éjszakai, heveny gégegyulladása. Asztma, erős fulladásérzettel az éjszaka közepén, bedugult orr.
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2018