Homeopátiás szerek

CINA

  • kinyomtatom

  • elküldöm

  • ajánlom

Alapanyaga az aleppói fekete üröm.

Jellemző tünetek: Orrtájéki és végbél környéki viszketés. Hasi fájdalmak. Éjszaka súlyosbodó állapot újhold idején. Köldök körüli hasi fájdalom jellemző. A végbélnyílás viszket, alvászavart okozhat. Felváltva jelentkezhet heves éhség és kóros étvágytalanság, a gyermek esetleg mogorvává, ingerlékennyé válik. Enyhül a fájdalom hason fekvéskor. Gyermeknél történő alkalmazás: Ideges típusú gyermekeknél jelentkező, időszakos hasi fájdalom. Nyugtalan alvás esetén azoknál a gyermekeknél, akiknek parazitafertőzésük van. Éjszakai ideges köhögés. Bevizelés (ágybapisilés).
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2018