Homeopátiás szerek

ZINCUM METALLICUM

  • kinyomtatom

  • elküldöm

  • ajánlom

Alapanyaga a cink.

Ingerlékeny, intellektuálisan fáradt egyéneknél használandó. Lábait ülve, vagy álló helyzetben is állandóan rázza, mozgatja. Szorongás oldására ugyancsak hatékony. Jellemző a lábak állandó mozgatása, rázása, mely csökkenti a fájdalmat vagy a zsibbadásérzést. A comb belső felén, akár a nagyajkakig terjedő visszeres panaszoknál javasolható, kiegészítve a HAMAMELISszel. Jellemző tünetek: Gyengeségérzet, amely főként idegi és szellemi alapon alakult ki. Türelmetlenség,
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2018