Homeopátiás szerek

LEDUM PALUSTRE

  • kinyomtatom

  • elküldöm

  • ajánlom

Alapanyaga a mocsári molyűző .

Lábtól felfelé haladó fájdalom, sápadt, duzzadt ízületek, köszvény. Hideg borogatásra javul Elősegíti a vérömleny felszívódását. Hegyes eszköz okozta, szúrt sérüléseknél (tüske, szög) csillapítja a fájdalmat, segíti a sebtisztulást. Szúnyogcsípések megelőzésére is alkalmas! Jellemző tünetek: Gyulladt a csípés helye. Gyermekeknél történő alkalmazás: Rovarcsípések.
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2018