Homeopátiás szerek

IPECA

  • kinyomtatom

  • elküldöm

  • ajánlom

Alapanyaga Ipecacuanha (Matto Grossó-i hánytatógyökér)

A hányingert nyákos hányás követi, de a hányás után a beteg nem könnyebbül meg, újból hányinger jelentkezik. A nyelv a hányás ellenére sem lepedékes, a beteg nem szomjas. Köhögés is kiválthatja a hányingert, hányást. Jellemző tünetek: Hányással járó, de utána sem enyhülő tartós émelygés, miközben a nyelv tiszta. Fokozott nyálelválasztás. Görcsös, fulladásérzettel járó köhögés, légcső- és hörghurut. Gyermekeknél történő alkalmazás: Torokgyulladás, el nem múló, görcsös köhögéssel. Köhögéssel és orrdugulással kísért asztmás roham. Heveny gyomor- és bélhurut miatt ismétlődő émelygés és hányás.
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2018