Homeopátiás szerek

IGNATIA AMARA

  • kinyomtatom

  • elküldöm

  • ajánlom

Alapanyaga A Szent Ignác-bab

Sírásból nevetésbe vált, fecsegő, beszédes. Érzelmi megrázkódtatás, bánat miatti depresszió, sóhajtozás. Idegi eredetű görcsös tünetek (hasfájás, köhögés, szorító érzés a torokban). Romlik: vigasztalásra. Javul: ha a beteg figyelmét eltereljük. Jellemző tünetek: Az érzelmek, a szagok, a környezeti ingerek valamennyi tünetet kiváltják vagy fokozzák. Figyelemelterelésre, szórakozásra az összes tünet javul. Ha ideges vagy bosszúság érte, a torkában gombócérzet jelentkezik. Nagyon stresszes, érzékeny típus. A torkában gombócot érez, heves szívdobogása van, beszéd közben sóhajtozik, nehézlégzés érzete vagy görcsös hasi fájdalom léphet fel. Könnyen elsírja magát, de figyelemelterelésre javul az állapota, tünetei megszűnnek. Gyermekeknél történő alkalmazás: Minden heves érzelmet kiváltó helyzet – legyen akár örömteli, akár szomorú – a rossz közérzet okozója lehet, és kezelhető ezzel a szerrel. Ilyen helyzetek lehetnek: csuklás, levegőnyelés, hasi görcsök, nyomás- és fulladásérzet, ideges köhögés, izomgörcs, elalvási nehézségek, étvágytalanság, rágcsálás. Ha az édesanya szorongó, túlérzékeny. A betegnél torok- és gyomorszorító érzés jelentkezik, amely sóhajtásra, figyelemelterelésre javul.
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2018