Homeopátiás szerek

CANTHARIS VESICATORIA

  • kinyomtatom

  • elküldöm

  • ajánlom

Alapanyaga a kőrisbogár.

A Cantharis hólyagos bőrkiütések és a húgy-ivari nyálkahártyák betegségeinek szere elsősorban.

Hólyagos elváltozás a bőrön, a hólyag teteje fehér, tartalma (bennéke) víztiszta.Súlyosabb esetekben, a hólyagosodás fázisában hat, égő érzés jellemző. Romlik: érintésre, nyomásra. Javul: fekvésre, pihenésre.Jellemző tünetek:Heveny húgy-ivarrendszeri nyálkahártya-gyulladás.Hólyagképződés, bőrhólyagosodás.Nyálkahártya-fekélyesedés.A hólyagok égő, csípő érzettel járnak.Gyermeknél történő alkalmazás:Heveny húgyhólyaggyulladás.Másodfokú égési sérülés, hólyagosodással.Herpesz, lázkiütés.Afta.

Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2018