Homeopátiás szerek

CALENDULA OFFICINALIS

  • kinyomtatom

  • elküldöm

  • ajánlom

Alapanyaga a kerti körömvirág.

Természetes gyulladásgátló, fertőtlenítő és nyugtató tulajdonságainak köszönhetően több bőrgyógyászati készítmény ideális alkotóeleme. Sebfertőtlenítő, sebgyógyító hatású. Helyileg használt körömvirágkrémmel jól kombinálható. Sebfertőtlenítő hatású, segíti a sebgyógyulást. Gyermeknél történő alkalmazás: Égésből, vágásból eredő sérülés, repedezett bőr, bőrgyulladás és bőrfertőzés; ezekre Calendula tartalmú kenőcs, krém vagy tej alkalmazható.
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2018