Homeopátiás szerek

CHINA RUBRA

  • kinyomtatom

  • elküldöm

  • ajánlom

Alapanyaga a vörös kínafa kérge.

A sötét színű vérzést csökkentő hatása miatt a vérszegénységet is mérsékli. Ez az első homeopátiás gyógyszer, amit Hahnemann, a homeopátia megalapítója kísérletezett ki. Jellemző tünetek: Az egész has felfúvódása. Kimerítő hasmenések. A váltólázhoz hasonló, időszakosan jelentkező láz. Mindennemű fáradtság, ami az életfontosságú testnedvek elvesztése következtében jelentkezik. A vérvesztés következtében fellépő fáradtság ellen. Fájdalommentes, vizes hasmenés, de fájdalom jelentkezhet nyomásra, érintésre (nehezen vizsgálható a kicsi!). Az egész has puffadt, gázos, székelés után sokszor ájulásérzet van. Gyakori az előfordulása gyümölcs vagy tej túlzott fogyasztása után. Gyermeknél történő alkalmazás: Gyomor- és bélhurut. Lábadozás influenzás állapot után. Felfúvódás.
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2018