Homeopátiás szerek

BRYONIA

  • kinyomtatom

  • elküldöm

  • ajánlom

Alapanyaga a földi tök.

Mozgásra fokozódó fájdalom. Pihenésre, melegre enyhül. (Adható RHUS TOXICODENDRONnal együtt!) Jellemző tünetek: Fokozatosan kialakuló láz, amely huzamosan 38,5 °C körül marad. Kiszáradt nyálkahártya, melyet erős szomjúságérzet kísér. Heveny, szúrós fájdalom, amely nyomásra és nyugalomban javul. A beteg lázas, verejtékezik, szomjas, egyszerre nagy mennyiségű, hideg folyadékot kíván. A fejfájás nyomó jellegű. Gyermeknél történő alkalmazás: Légcsőhurut, bronchitis, olyan fájdalmas köhögés, melynél a fájdalmat csökkenti, ha a beteg a kezét a fájó torkához vagy a mellkasához szorítja. Rándulás. Influenza, fokozatosan kialakuló influenzás állapot.
kapcsolódó cikkek
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2018