Homeopátiás szerek

FERRUM PHOSPHORICUM

  • kinyomtatom

  • elküldöm

  • ajánlom

Alapanyaga a vasfoszfát.

A láz lassan alakul ki, nem túl magas, (maximum 38,5 körüli), mégis rossz a közérzet, a garat sötétpiros. Az arc hol kipirul, hol elsápad. Helyi vértolulások, vérzések (pl. orrvérzés) lehetségesek. A köhögés száraz, görcsös jellegű. Romlik: hideg levegőre, mozgásra, fekve. Javul: hideg borogatásra. Gyorsan megállítja a vérzést. Spontán orrvérzésnél is kiváló, mind aktuálisan, mind megelőzés céljából. Nem túl magas, lassan emelkedő láz, az arc hol kipirult, hol sápadt. Száraz, rohamokban jelentkező, fájdalmas köhögés, orrvérzés hajlam kíséri. Ez az állapot elsősorban fiatal, sápadt, sovány egyéneknél gyakori. Jellemző tünetek: A légcső és a hörgők gyulladása. A dobhártyák gyulladása. Helyi vérzések. Nem túl magas láz. Gyermeknél történő alkalmazás:légcsőhurut, hörghurut, fülgyulladás, orrvérzés, influenza.
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2018