Homeopátiás szerek

SILICEA

  • kinyomtatom

  • elküldöm

  • ajánlom

Alapanyaga a szilícium-dioxid (kovasav).

Lassan kialakuló tályog, fázós beteg. A gennyesedés a nyálkahártyákon is előfordul. Szellemi kimerültség, a figyelem és az emlékezet zavarai, fejfájás, alvászavarok jelentkeznek. Erre a szerre akkor lehet szükség, ha a gyermek sovány, félénk, nincs önbizalma, gyakran visszatérő, gennyes fertőzésekre hajlamos. A széklet „liftező”, nehezen kinyomható, a végén visszaugrik. Sokáig tart a székürítés. Az anyatej fogyasztása után mindjárt bukás jelentkezik. A sok bukás miatt akár soványság is lehetséges. A baba szorulásra hajlamos, valamint korán gennyes fertőzések jelentkeznek (fül-, orr-, gégepanaszok). Jellemző tünetek: Tüske-, tűszúrás érzete. Fázékonyság. Oltások hatására az állapot rosszabbodik. Izzadás, töredező körmök. Fehér foltok a körmön. Gennyesedés. Energiahiány. Gyengeség, félénkség. Gyermeknél történő alkalmazás: Félénkség, érzékenység, fizikai és szellemi kimerülés, nyugtalan alvás, holdkórosság, torokgyulladás, hörghurut. árpa a szemen, furunkulus, gennyes pattanás, fog gennyesedése, BCG-oltás következtében, helyileg kialakuló gennyesedések, angolkór, törések.
kapcsolódó cikkek
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2018