Homeopátiás szerek

SPIGELIA ANTHELMIA

  • kinyomtatom

  • elküldöm

  • ajánlom

Alapanyaga a féregűző növény Brinvilliers-ből.

Akkor használjuk, ha az előző szerünk hatástalan volt, illetve ha kísérő magatartászavarok (dadogás, fogcsikorgatás) is fennállnak. Jellemző tünetek: Égő idegfájdalom az arcon. Heves szívdobogásérzés. Szemgolyófájdalmak. Gyermeknél történő alkalmazás: Arcfájdalom (neuralgiák). Övsömör az arcon. Migrén.
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2018