Homeopátiás szerek

HYOSCYAMUS NIGER

  • kinyomtatom

  • elküldöm

  • ajánlom

Alapanyaga a bolondító beléndek

Szülés után közvetlenül fellépő vizelet-visszatartási zavar. Jellemző tünetek: Remegések, izomgörcsök. Félrebeszélés, izgatott állapot. Lefekvéskor és éjszaka súlyosbodik az állapot. A nyálkahártyák szárazsága. Gyermeknél történő alkalmazás: Izgatott állapot lefekvéskor. Erőszakos, féltékeny magatartás. Köhögés vagy asztmás roham lefekvéskor. Csuklás, különösen sebészeti beavatkozás után.
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2018