Homeopátiás szerek

CUPRUM METALLICUM

  • kinyomtatom

  • elküldöm

  • ajánlom

Alapanyaga a réz.

Erős hasi görcsös fájdalom lép fel, hasmenéssel és hányással járhat együtt. A hasi panaszokat pár korty hideg víz ivása enyhíti. Hirtelen fellépő görcsök, hasmenéssel, hányingerrel. A nagyarányú folyadékvesztés miatt folyadékhiány léphet fel! Pár korty hideg víz ivása javulást hoz. Jellemző tünetek: Görcsök. Rángógörcs, arcizomrángás. Hörgők görcse. A tünetek hirtelen megjelenése és megszűnése. Az állapot javulása hideg víz ivásakor. Gyermeknél történő alkalmazás: Csuklás. Hasgörcs. Görcsös köhögés. Asztmás roham.
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2018