Homeopátiás szerek

CALCIUM PHOSPHORICUM

  • kinyomtatom

  • elküldöm

  • ajánlom

Alapanyaga a kalciumfoszfát.

Jellemző tünetek: Csont- és ízületi fájdalmak. Szellemi megerőltetésből eredő idegi fáradtság. Elősegíti a csont forradását, csontosodását. ARNICA-val és SYMPHITUM-mal kombinálva szedhető. Gyermeknél történő alkalmazás: Nyúlánk gyermekek növekedési zavara. Nyúlánk kamaszok hátfájdalmai. Törés utáni csontosodás elősegítése. Iskolai fáradtság miatt fellépő, este jelentkező, lüktető fejfájás.
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2018