Homeopátiás szerek

CARBO VEGETABILIS

  • kinyomtatom

  • elküldöm

  • ajánlom

Alapanyaga a faszén.

A has felső részén, a köldök felett jelentkezik a puffadás. A beteg belülről égő érzést érez, de a bőre hideg tapintatú. Romlik az állapota kis mennyiségű alkohol, tej és zsíros étel fogyasztására. Jellemző tünetek: Felfúvódás. A végtagok hajszálereinek görcsei. Intenzív fázás. A bőr hideg, cianotikus, belső égő érzettel társulva. Gyermeknél történő alkalmazás: Az egész has bélgáz okozta puffadása. Fagyások.
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2018