Homeopátiás szerek

GRAPHITES

  • kinyomtatom

  • elküldöm

  • ajánlom

Alapanyaga a grafit.

Lassú anyagcseréjű egyéneknél gyorsítja az emésztést. Jellemző tünetek: Berepedezett és nedvedző sebek a hajlatokban. Székrekedés, felfúvódás, aranyerek megjelenésével. Szellemi lassúság és libidócsökkenés. Fájdalmas, viszkető berepedezéssel társuló aranyér. Mézszerű váladékozás kíséri. Korai stádiumú, de keloidos, kemény tapintatú, vastag, esetenként fájdalmas hegesedés vagy forradások. Gyermeknél történő alkalmazás: Nedvedző ekcéma a hajlatokban, gyermekeknél főként a fül mögött. Szemölcsök a köröm tájékán. Krónikus vékony- és vastagbélgyulladás, székrekedéssel és aranyerekkel.
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2018