Homeopátiás szerek

MERCURIUS SOLUBILIS

  • kinyomtatom

  • elküldöm

  • ajánlom

Alapanyaga a Hahnemann által kidolgozott, fekete higanyoxid feloldásával vagy tiszta higanyból készülő, 85% fémet tartalmazó szer

A tályog kifejlődésének korai stádiuma. A bőr vörös, fájdalmas. A beteg ingerlékeny, nem bírja a meleget. Nagy, fájdalmas nyaki nyirokcsomók. Lázas, gyenge állapot borzongással, hidegrázással. A beteg éjjel erősen izzad, állapota rosszabbodik. A nyelv lepedékes, széle a foglenyomatot megtartja. A fejbőrön olajos verejték, a haj zsírosodik. Túl sok nyák termelődik a betegben, hidegre-melegre érzékeny. Vérzékeny, duzzadtabb fogíny. A nyelv lepedékes, szélein látszik a foglenyomat. Reggel rossz lehelet. Túlzott nyáltermelés lehet. Zöldes, véres, nyákos hasmenés görcsökkel. Lázzal, borzongással jár, jellegzetes száj-, garat- és nyálkahártyatünetek kísérik. Bűzös lehelet érezhető, petyhüdt, duzzadt, fogak lenyomatát őrző nyelv látható még. Az állapot éjjel romlik. Jellemző tünetek: Libabőrös hidegrázás. Forrázási sérülés. Zsíros izzadás, elsősorban éjszaka. Savas, nyákos-gennyes váladékozás. Gyermekeknél történő alkalmazás: Nyákos-gennyes orrgaratgyulladás. Fogínygyulladás. Afták. Foggennyesedés. Torok- és garatgyulladás. Iskolai nehézségek. Változékony jellem. Erőteljes remegés.
kapcsolódó cikkek
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2018