Homeopátiás szerek

BORAX

  • kinyomtatom

  • elküldöm

  • ajánlom

Alapanyaga a nátriumboricum.

A hólyagocskák gyakran nagy folttá olvadnak össze. A nemi szerveken is előfordul a kiütés. Jellemző tünetek: A nyálkahártya égő fekélyesedése. Egy, esetleg néhány kis kráterszerű afta látható a szájnyálkahártyán. Herpesz vírus okozta visszatérő fertőzések, égő íny, fájdalmas afták, esetenként étkezéskor vérzik. . Gyermeknél történő alkalmazás: Afta, főleg csecsemőknél. Aftákkal kísért gyulladás. A fájdalmat kis érintés is kiváltja, a baba ezért nem akar szopni vagy cumizni. A fogínyen már kis érintés is erős fájdalmat vált ki. A baba fájdalmat panaszol, a csípős, fűszeres ételeket, italokat elutasítja. Tipp Ez a gyógyszer nagyon hatékony a repülőúton jelentkező rosszullétnél vagy a mérleghintázásra emlékeztető mozgásoknál.
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2018