Homeopátiás szerek

DULCAMARA

  • kinyomtatom

  • elküldöm

  • ajánlom

Alapanyaga keserű csucsor, ebszőlőcsucsor.

Nedves hideg által kiváltott fájdalom. Pihenésre romlik. Nedves, hűvös időben fellépő, köldök körüli fájdalommal, gyomorkorgással járó hasmenés. Jellemző tünetek: A nyálkahártyák krónikus hurutja. Nyirokcsomók megduzzadása. Reumás fájdalmak. Az összes tünet nedvesség hatására súlyosbodik. Szemölcsök. Gyermeknél történő alkalmazás: Nedves időben fellépő orrgarat-gyulladás olyan érzéssel, mintha az orr bedugult volna. Krónikus orrváladék-folyás. Nedves időben a nyirokcsomók erősen megduzzadnak. Nedves időben fellépő asztma olyan érzéssel, mintha a légutak eltorlaszolódtak volna.
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2018