Homeopátiás szerek

COLOCYNTHIS

  • kinyomtatom

  • elküldöm

  • ajánlom

Alapanyaga a sártök.

Jellemző tünetek: Hirtelen jelentkező, heves izomgörcsök. Az állapot javul összegörnyedésre vagy lábak hashoz húzására, a fájó hasi rész erős nyomására. Rohamokban jelentkező ülőideg-fájdalom. A láb felhúzására enyhül. A hasi görcs hirtelen indul, a beteg kétrét görnyed. A görcs enyhül a has melegítésére, előrehajlásra vagy fekve a lábak felhúzására. Erős, görcsös hasfájás. A panaszok a pocak masszírozására vagy a lábaknak a hasra való hajlítgatására, melegre enyhülnek. Gyermeknél történő alkalmazás: Csecsemőkori hasgörcsök. Bélgörcsök.
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2018