Homeopátiás szerek

PODOPHYLLUM

  • kinyomtatom

  • elküldöm

  • ajánlom

Alapanyaga a Podophyllin.

Bő, vizes jellegű hasmenés, főként reggel. A hasmenést megelőzően hasi görcsök jelentkeznek, gyengeségérzettel. A hasmenés bő, vizes, sárgás színű, az ürítést görcsök előzik meg. Túl sok nyers gyümölcs fogyasztása is előidézheti. Fogzás idején rendszeresen, leginkább reggel jelentkező hasmenés, amely bő, vizes állagú, fájdalmas, gyomorkorgással jár. A hason fekvés jólesik, de hasmenést válthat ki. Hason fekvésre enyhül a fájdalom. Jellemző tünetek: Bőséges, vizes hasmenés, amikor sürgősen ki kell menni. Jelentős puffadás. Gyermeknél történő alkalmazás Heveny gyomor- és bélhurut. Nyári hasmenés, gyümölcsök elfogyasztása után.  
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2018