Homeopátiás szerek

HISTAMINUM

  • kinyomtatom

  • elküldöm

  • ajánlom

Alapanyaga: hisztamin

Az allergiás mechanizmust csökkenti a szervezetben, ezáltal mérsékli a szénanátha tüneteit. A hagyományos antihisztaminok (allergiás reakciót csökkentő szerek) homeopátiás alternatívája. Megszünteti az allergiás jelenségeket, csökkenti a viszketést. 15 CH kétnaponként 5 golyó vagy 30 CH hetente 2x5 golyó
kapcsolódó cikkek
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2018