Homeopátiás szerek

ARGENTUM NITRICUM

  • kinyomtatom

  • elküldöm

  • ajánlom

Alapanyaga az ezüstnitrát.

Jellemző tünetek: Lámpaláz, kapkodás, gyakori hasmenés, előre izgul mindenért. Rengeteget beszél, idegességében rohan, nem tud megnyugodni, megy a hasa. Tüskeszúrás érzése. Gyomorégés. Savas böfögés. Szorongásos nyugtalanság. A rekedtség szorongás, izgalom miatt lép fel. A beteg sebesnek érzi a torkát, beszéd közben rosszabbodik a rekedtség, a torokköszörülés. A könnycsatorna elzáródása miatt alakul ki a gennyes gyulladás, a váladéktól összeragadnak a szemhéjszélek. A betegnek szúró érzése van a szemében. Fényre, melegben romlik az állapot. Türelmetlen, ideges, gyorsan evő csecsemő. Evés után bélgázosság, fájdalom, böfögés kíséretében jelentkezik a bukás. Hajlama van hasmenésre; széklete darált spenótra emlékeztetően zöldes. Gyermeknél történő alkalmazás: Felfúvódás, böfögés. Izgalom által kiváltott hasmenés. Szúró érzéssel kísért gégegyulladás. Nyugtalansággal kísért lámpaláz. A gyermekeknél mindenekelőtt a lámpaláz, a félelem idézi elő a tüneteket. Annak a gyermeknek van szüksége rá, aki általában nem tud egy helyben maradni, nem hallgat senkire, meggondolatlanul cselekszik, és nagy kópé az iskolában.
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2018