Homeopátiás szerek

LYCOPODIUM CLAVATUM

  • kinyomtatom

  • elküldöm

  • ajánlom

Alapanyaga a kapcsos korpafű

A hasi puffadás közvetlenül evés után, esetleg már az evés alatt fellép. Főként az alhas puffadt, a belek gázosak. Egyszerre csak keveset eszik a beteg. Enyhe székrekedés kísérheti az állapotot. Délutánra romlanak a panaszok. Jobb oldali, szemüreg körüli fejfájás, mely stresszre vagy étkezés kihagyására lép fel. Gyakran délután 16?20 óra között erősödik a fejfájás. Jellemző tünetek: Gyorsan csillapuló éhség. Övszerű haspuffadás. Viszketés. Étkezés utáni arckipirulás. Hűvösség hatására javuló állapot. Délután 4 és este 8 óra közötti állapotrosszabbodás. Gyermekeknél történő alkalmazás: Vastagbélproblémák. Aceton szagú hányás. Krónikus csalánkiütés. Korpás bőr. Könnyen vérző ekcéma. Gyermekkori arcrángás (tick). Gyermekkori anorexia.
kapcsolódó cikkek
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2018