Homeopátiás szerek

CALCIUM CARBONICUM

  • kinyomtatom

  • elküldöm

  • ajánlom

Alapanyaga a Calcarea carbonica ostrearum, azaz az osztriga héja; a gyógyszert az osztrigahéj középső részéből készítik. .

Kerek, különálló, kemény szemölcs Jellemző tünetek: Fázékonyság. Gyengeség. Lokalizált izzadás. Nehezen emészthető élelmiszer kívánása. Nedves, párás hidegben súlyosbodó tünetek. Holdtöltekor súlyosbodó tünetek. Gyermeknél történő alkalmazás: Fenék kipirosodása, ótvar, ekcéma, sírógörcs, ismétlődő torokgyulladás, északai félelmek, asztma, görcshajlam.
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2018