Homeopátiás szerek

PETROLEUM

  • kinyomtatom

  • elküldöm

  • ajánlom

Alapanyaga a fehér, finomított petróleum.

A bőr ég, viszket, cserepes, az ujjak hegye berepedezett. Romlik: hidegre. Javul: melegre. Jellemző tünetek: Hólyagos kiütések, melyeket pörkösödés követ. Repedések, berepedések, piszkosnak tűnő bőr. Émelygések hideg verítékezéssel és hányásokkal. A tünetek hideg hatására súlyosbodnak. Gyermeknél történő alkalmazás: Ekcéma. Az ujjvégek berepedései, repedezettsége (a lábon úgyszintén), telente kiújul. Utazáskor fellépő rosszullét, ami meleg és evés hatására csillapodik.
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2018