Homeopátiás szerek

SEPIA OFFICINALIS

  • kinyomtatom

  • elküldöm

  • ajánlom

Alapanyaga a tintahal szárított váladéka

Lehangolódás, sírások jellemzik. A várva várt baba megszületése ellenére. Keresi az egyedüllétet, elutasítja, nem szereti a vigasztalást. Menstruációkor megjelenő herpesznél. A menzesz előtti napokon ingerlékennyé válik, a feszültségek miatt könynyen robban. Takarítási vágy jelentkezik. A vigasztalást nem igényli, sőt elutasíthatja, nem kívánja a társaságot, keresi az egyedüllétet. Nyirkos, nedves, zsíros, a hajtőnél érzékeny haj, korpázó hámlás. A székelés végén golyóérzet marad a végbélben. Jellemző tünetek: Ecetes és savanyú ételek kívánása. Depressziós hajlam. Máj- és epeműködési zavarok és bőrproblémák. A tünetek szabad levegőn történő mozgás hatására csillapodnak. Gyermeknél történő alkalmazás: Epe- és májpanaszok. Migrén. Aranyér. Ekcéma, berepedezésekkel. Herpesz. Gombás fertőzés.
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2018