Homeopátiás szerek

STAPHYSAGRIA

  • kinyomtatom

  • elküldöm

  • ajánlom

Alapanyaga a szarkaláb.

Késsel vágott vagy műtéti sebszélek szebb, gyorsabb, kevesebb fájdalommal járó gyógyulását segíti elő. A műtéti sebszélek gyógyulását segíti, fájdalomcsillapító hatású is. A sebszélek gyógyulását segíti, és fájdalomcsillapító hatású. Jellemző tünetek: A húgyhólyag és a húgyvezeték égő érzése, az állapot vizelés hatására javul. A nemi szervek rendkívüli érzékenysége. Bőrviszketegség, ami vakarással helyét változtatja. Fogfájdalmak hideg hatására. Gyermeknél történő alkalmazás: Hólyaghurut, mely nem bakteriális eredetű. Változó helyeken jelentkező viszketés. Árpa és jégárpa. Sebészeti vágások hegesedése. Minden olyan pszichés megnyilvánulás, ami visszatérő harag vagy bosszankodás következtében áll elő.
Homeopátiás szerek
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2018