Homeopátiás szerek

LACHESIS MUTUS

  • kinyomtatom

  • elküldöm

  • ajánlom

Alapanyaga a brazil és a guyanai folyópartokon honos óriás némakígyó mérge.

A beteg későn, nem ritkán éjfél után alszik el. Rossz álmok gyötrik, melyek halállal, temetővel kapcsolatosak. Reggel fáradtan ébred, nyűgös. A menzesz előtti napokon ingerlékenység, türelmetlenség, féltékenység lép fel. Az érintett alvása rossz, későn tud elaludni, rosszat álmodik. A visszeres vagy aranyeres panaszok is felerősödhetnek. A panaszok melegre rosszabbodnak. A menzesz beindulásakor minden panasz megszűnik. Jellemző tünetek: Hiperérzékenység érintésre. A szoros öltözettel szembeni intolerancia. Elalváskor jelentkező fulladásérzet. A depresszió és a felfokozott hangulat váltakozása. Gyermekeknél történő alkalmazás: Heveny gyulladások. Féltékenység. Asztma.
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2018