Homeopátiás szerek

TABACUM

  • kinyomtatom

  • elküldöm

  • ajánlom

Alapanyaga a dohány.

Utazáskor fellépő hányinger, szédülés, sápadtság, hideg veríték jellemzi. Javul: a mozgás leállásakor, friss hideg levegőre. Jellemző tünetek: Émelygés, hideg verítékezés kíséretében, rossz közérzet. Az állapot rosszabbodása mozgás hatására. Az állapot javulása friss levegőn. Gyermeknél történő alkalmazás: Utazási betegség.
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2018