Homeopátiás szerek

PULSATILLA PRATENSIS

  • kinyomtatom

  • elküldöm

  • ajánlom

Alapanyaga a kökörcsin.

Főleg este, éjjel lép fel az orrdugulás, nappal orrfolyás jelentkezik. Meleg, zárt helyiségben is fellép az orrdugulás. A beteg az orrdugulás miatt gyakran nyitott szájjal alszik. A szellőztetés, friss levegő enyhíti az állapotot.A menzesz előtti napokon legjellemzőbb a mellek fájdalmas duzzanata. A hangulat szeszélyessé válik, könnyen elsírja magát, de könnyen is vigasztalható. Erősödnek a visszeres panaszok.Zsíros, nehezen emészthető ételek, sok édesség, összevissza evés után jelentkező hasmenés, változatos széklet.Nappal sárgás orrfolyás, éjszaka orrdugulás, száraz orr- és garatnyálkahártya.


Jellemző tünetek:

A nyálkahártyák krónikus folyása.
A hangulat változékonysága.
Érzékenység zsíros ételekre.
Szomjúság hiánya.
Az állapot rosszabbodása melegtől, zárt helyiségben.

Állapotjavulás hideg hatására


Gyermeknél történő alkalmazás:

Torokgyulladás.
Nappal hurutos, éjszaka száraz köhögés.
Elalvás előtti álmatlanság.Hörghurut, sárgás huruttal.
Elhagyatottság érzése.

kapcsolódó cikkek
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2018