Homeopátiás szerek

NATRIUM CHLORATUM

  • kinyomtatom

  • elküldöm

  • ajánlom

Alapanyaga a közönséges konyhasó, vagyis nátriumklorid. (natrium muriaticum)

A napkiütések leggyakrabban a dekoltázs részen jelennek meg. Lázas megbetegedés vagy napozás után kialakuló herpesz esetén. Makacs, többnapos székrekedés jellemzi. Idegen helyen, utazáskor sem tud székelni. A széklet bogyós. Fizikailag és szellemileg kifáradt gyermek, fejfájással. Fogyás figyelhető meg, bár az étvágya jó. Jellemző a magába fordulás, a gyakori sírás, a vigasz visszautasítása. Érzelmi sokk (gyász, csalódás) után, szellemi túlterhelést, betegségeket követően jelentkezhet ez az állapot. Napozásra fellépő csalánkiütésekre javasolható. Nyálkás, nyúlós, bőséges orrváladék jellemzi. Jellemző tünetek: Végtagokon tapasztalt bizsergésérzet. Izomgörcs Rendszeresen jelentkező bőr-, illetve fül-, orr-, garatbetegségek. Szomjúság, a beteg kívánja a sót. Étvágytalanság vagy épp ellenkezőleg, bulimia. Az állapot romlása 10 óra körül (farkaséhség, hirtelen fáradtság), valamint napfény hatására és tengerparton. Gyermekeknél történő alkalmazás: Fertőző és testsúlyvesztéssel járó betegségekből történő lábadozás. A növekedéssel összefüggő fáradtság. Székrekedés, száraz széklettel. Kiújuló ajakherpesz. Napfény és erőkifejtés hatására megjelenő kiütések. Zsíros bőrű gyermeknél a homlokon megjelenő pattanások. A testhajlatokban jelentkező, száraz ekcéma. Asztma. Orrnyálkahártya-gyulladás.
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2018