Homeopátiás szerek

EUPHRASIA OFFICINALIS

  • kinyomtatom

  • elküldöm

  • ajánlom

Alapanyaga a szemvidító fű.

Gyakori, erős szemviszketés, irritáló szemkönnyezés, szemvörösség jellemzi. Jellemző tünetek: Irritáló könnyezés. A szemhéjak begyulladása. Köhögés, nyákos köpet kíséretében. A kanyaró kezdetén mindig érintett a szem is. Irritáló szemgyulladás, égető könny, kevés orrváladék jellemző. A bő orrfolyás nem irritáló, a szem könnyezik. A könnyezés csípő, maró jellegű. Gyermeknél történő alkalmazás: Allergiás vagy fertőzéses kötőhártya-gyulladás. Kanyaró** **Magyarországon a kanyaró ellen kötelező a védőoltás.
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2018