Homeopátiás szerek

KALIUM PHOSPHORICUM

  • kinyomtatom

  • elküldöm

  • ajánlom

Alapanyaga a káliumfoszfát.

Ingerlékenység, a testi legyengülés mellett pszichésen is legyengült a beteg. A fejfájás szellemi túlterheltség miatt alakul ki, gyakran a tarkótájékról indul. A beteg ingerlékeny, az evés átmeneti javulást eredményez. Jellemző tünetek: Kimerültség, memóriavesztés. Szellemi munka végzésekor súlyosbodó tünetek. Gyermekeknél történő alkalmazás: A tanulóknál jelentkező fejfájás. Memóriavesztés, koncentrálási nehézségek.
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2018