Homeopátiás szerek

FERRUM METALLICUM

  • kinyomtatom

  • elküldöm

  • ajánlom

Alapanyaga a vas.

Vashiányos vérszegénység esetén vaspótlás mellett javítja a vas felszívódását, de nem okoz székrekedést és fogelszíneződést, ami a hagyományos terápia esetén előfordul. A szervezetbe bekerült vas hatékonyabb felszívódását segíti elő. Nem okoz fogelszíneződést és székrekedést. Jellemző tünetek: A nyálkahártyák halvány színe. Fáradtság, rendkívüli érzékenység a zajra. A húgyhólyag záróizmának gyengesége. Gyermeknél történő alkalmazás: Vérszegénység kezelése után fellépő fáradtság. Bevizelés.
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2018