Homeopátiás szerek

HEPAR SULFUR

  • kinyomtatom

  • elküldöm

  • ajánlom

Alapanyaga Hahnemann-féle mészkénmáj.

Felülfertőzött akne, fokozott fájdalom, lassú lefolyás. Ha a javasolt szerekre a beteg nem javul, és korábban már kapott homeopátiás kezelést, akkor a fentieken kívül más készítményekre és alkati szerre is szükség lehet a gyógyuláshoz. Ilyen esetben a leghelyesebb, ha megfelelő szakemberhez fordulunk. A gennyes folyamat gyógyítására. A fülfolyás zöldes-sárgás. Könnyen elgennyesedő sérülések. A beteg fázós, a gyulladt területen szúró fájdalmak. A legkisebb érintés is fájdalmat vált ki. Jellemző tünetek: Túlérzékenység, érzékenység a legkisebb érintésre is. Tüske-, szálkaszúrásszerű fájdalom. Gennyes váladékozás. A gennyes gócos gyulladás megszüntetésére. Gyermeknél történő alkalmazás: Heveny garathurut.
kapcsolódó cikkek
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2018