Homeopátiás szerek

PHOSPHORUS

  • kinyomtatom

  • elküldöm

  • ajánlom

Alapanyaga a fehér foszfor.

a beavatkozás előtti napon 1x5 golyó, a beavatkozás előtt 1x5 golyó Arnicával együtt szedve jelentősen csökkenti a vérzést. A hányás legyengítő. A nyelv nem lepedékes, a beteg hideg folyadékot kíván inni. Jellemző tünetek: Vérzéshajlam. Érzékszervek túlérzékenysége. Égő érzés a lapockák között, a tenyéren és a talpon. Égő érzés a gégében. Hideg élelmiszerek utáni vágyakozás. Éhség éjjel. Az állapot súlyosbodása hidegre. Az állapot javulása melegre. Gyermeknél történő alkalmazás: vérzési hajlam, műtétre történő előkészítés, rekedtség, garathurut, orrvérzés, változékony kedélyállapot, túlzott fáradtság, vírusos májgyulladás, gyomor- és bélhurut, acetonos lehelet, tüdőbántalom.
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2018