Homeopátiás szerek

NATRIUM SULFURICUM

  • kinyomtatom

  • elküldöm

  • ajánlom

Alapanyaga a nátriumszulfát.

A fejsérülés után pár nappal kezdődő, erős fejfájás, esetenként kalapáló, éles fájdalommal, hányingerrel jár. Telt, hízásra hajlamos kismamánál. Lábakon, bokáknál vizesedik, csípőnél narancsbőr képződhet. Hajlamos hasmenésre. Jellemző tünetek: Bőséges torok- és hörgőváladék. Reggeli után azonnal jelentkező híg hasmenés. A láb és a kéz bőrének hámlása, a bőr cafatokban válik le. Nedves időben az összes tünet súlyosbodik, megjelenik vagy kiújul. Gyermekeknél történő alkalmazás: Krónikus fül-, orr-, garatbetegségek vagy légzőszervi rendellenességek. Krónikus vastagbélgyulladás. A kezek és a lábak diszhidrózisa (hólyagos hámlása) Koponyasérülés után.
Homeopátiás szerek
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2018