Homeopátiás szerek

PLUMBUM METALLICUM

  • kinyomtatom

  • elküldöm

  • ajánlom

Alapanyaga az ólom.

Hasi görcsök és végbélgörcs társul a székürítéshez. Emiatt gyakori az aranyér kialakulása is. A széklet száraz, kemény. Dohányosok ütőérbetegségének gyógyszere. Gyakran társul hasi görcsökkel járó székrekedéshez. Jellemző tünetek: Idegfájdalmak. Erős nyomásra enyhülő, mozgásra rosszabbodó fájdalmak. Gyermeknél történő alkalmazás: Görcsös székrekedés, amelyet erős hasfájás kísér.
kapcsolódó cikkek
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2018