Homeopátiás szerek

THUJA OCCIDENTALIS

  • kinyomtatom

  • elküldöm

  • ajánlom

Alapanyaga a tuja, más néven életfa.

Sokféle módon (főleg a hagyományos módszerekkel) kezelt övsömörnél; a fő panasz az utána megmaradt fájdalom. Szisztematikusan, hosszú időn keresztül kell adni. Jóindulatú prosztatamegnagyobbodás esetén minden esetben jó hatású. A prosztata növekedésének folyamatát csökkenti. Jellemző tünetek: Fájdalmak. Gyomorkorgás (bélhangok). Rögeszmék, depressziós hajlam. Az állapot nedvesség hatására súlyosbodik. Az állapot oltások hatására súlyosbodik. Gyermeknél történő alkalmazás: Torokgyulladás, homloküreg-gyulladás, savós fülgyulladás. Szemölcsök, cellulitisz. Hasgörcsök, gyomorkorgásokkal.
Homeopátiás szerek
Maradt még kérdésed?

Ha valamire nem találtad a választ, tedd fel a kérdésed szakértőnknek! Kérdésed elküldése előtt kérjük, vedd figyelembe, hogy a válaszok nyilvánosan jelennek meg. Ha a problémád bizalmas jellegű, inkább az orvoslistánkban keress egy szakértőt, akivel személyesen konzultálhatsz. Nincs lehetőségünk magán e-mail címekre történő válaszadásra és telefonos konzultációra sem.

Szakértőinknek új kérdést csak regisztrált látogatóink tehetnek fel. Ha még nem regisztráltál oldalunkon, kattints ide! Ha már regisztráltál korábban, akkor lépj be.

homeopátiás orvost keresek
A www.homeopatia.info.hu oldalán található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben forduljon szakorvoshoz!
homeopátia.info © 2018